Jump to content
Invision Community 4 - Apps

Recommended Posts

On ‎02‎/‎07‎/‎2016 at 4:54 PM, G123 said:

Edit new bug:

Says user has 1 feedback when they actually have none.

They previously had 1 feedback but I removed it.

7e489210158957af50ac9517a02676e5.png

 

5a11b127cd24cafaa277f5112da404e5.png

 

http://vitrade.org/index.php?/profile/19-gains/&tab=node_feedback_Feedback

Thank you, I have made a note to address that issue. (It does look like it's related to changing the user)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/7/2016 at 11:55 PM, stoo2000 said:

Thank you, I have made a note to address that issue. (It does look like it's related to changing the user)

Hey @stoo2000

Really sorry to disturb you as I know you are a very busy person but this hasn't been resolved yet, just thought I'd remind you not that you need one. Regardless I still love the feedback system and everything else is working perfectly fine as usual.

Thanks,

G

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...